“Mirada Fotogràfica”

Plaça de Vendre (F.Vilalta)

Dins de les activitats de la Festa Major d’Hivern 2020 el dia 5 de gener a la Plaça de Vendre d’Argentona es va inaugurar la exposició “Mirada Fotogràfica”. Varen intervenir l’alcalde d’Argentona, Sr. Eudald Calvo, i el Regidor de Cultura, Sr. Àngel Puig. “Mirada Fotogràfica” mostra en 12 panels imatges en mosaic de les sortides fotogràfiques últimes del GFA. La exposició romandrà “plantada” a la Plaça de Vendre fins el dia 2 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s